ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ξαφνικά έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Φαρσαλινός δικηγόρος και επί σειρά ετών στέλεχος της ΝΔ Γιώργος Αγγελακόπουλος ο οποίος είχε διεκδικήσει τη δεκαετία του ’90 το δήμο Φαρσάλων. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου στις 2 μ.μ. στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Αγγελακόπουλου ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Nομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας καθώς και η Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό του επί σειρά ετών μέλους της ΝΟ.Δ..Ε. Λάρισας και Πρώην Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων Γιώργου Αγγελακόπουλου.

“Ο εκλιπών υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος της Παράταξης που χαρακτηρίστηκε για την μαχητικότητα και την πολιτική του ακεραιότητα, αποτελώντας σημαντικό κεφάλαιο της Τοπικής Οργάνωσης των Φαρσάλων.

Παράλληλα αποτέλεσε μάχιμο δικηγόρο επί σειρά ετών, υπερασπιζόμενος με τη νομική του κατάρτιση τους συμπολίτες του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 4 Μαρτίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα  7η μ.μ. μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Δικηγόρου

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

διακεκριμένου συναδέλφου και αποφάσισε: 

1.   Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του Σώματος στην οικογένεια του αποβιώσαντος συναδέλφου.

2.   Να καταθέσει στεφάνι επί της σορού του μεταστάντος.

3.   Να παραστούν στην κηδεία η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

4.   Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ