ΑΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ: ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

Ευρύ κάλεσμα σε αγρότες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής ώστε να παρευρεθούν το πρωί της Πέμπτης 7  Μαρτίου έξω από το δικαστικό μέγαρο Λάρισας σε ένδειξη συμπαράστασης στους 10 αγρότες της Θεσσαλίας που οδηγήθηκαν σε δίκη εξπρές για τις φετινές  κινητοποιήσεις, απευθύνει ο πρόεδρο τους Αγροτικού Συλλόγου Τύρναβου Αστέριος Τσικριτσής.

Ο Αστ. Τσικριτσής που είναι ένας εκ των δέκα κατηγορούμενων για το Μπλόκο της Νίκαιας το 2019 σε επικοινωνία που είχε το paidis.com μαζί του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας και τους φορείς να δώσουν για άλλη μια φορά δυναμικό παρών στην διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας την Πέμπτη στις 10 το πρωί λίγο πριν την συνέχεια της δικής μας.

Μιας δικής που στόχο έχει από την πρώτη στιγμή να τρομοκράτηση όλους τους αγωνιζόμενους αγρότες που παλεύουν με τα αιτήματα επιβίωσης τους για να έχουν αύριο και αυτοί και οι οικογένειες τους.

Σέρνουν σε δική τον συνδικαλισμό πράγμα το οποίο φάνηκε καθαρά από την πρώτη στιγμή λόγω της ταχύτητας που έφερε στο εδώλιο των κατηγορούμενων αλλά και από την έκβαση της δικής έως τώρα.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και οι Ενωτικές μας Ομοσπονδίες δεν πρόκειται ούτε να φοβηθούν ούτε να καμφθούν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως κάνουμε όλο το χρόνο για τα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Ενα είναι το σίγουρο: να μην καρτεράνε να λυγίσουμε όσα δικαστήρια και αν στήσουν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ