ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης την Τρίτη 26-02-2019 μαζί με την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη.

Στο γραφείο των δασκάλων συζήτησαν με τους εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια κ. Αθανασία Τσιου. Η Διευθύντρια αναφέρθηκε στις εργασίες που έγιναν στο σχολείο και συμφώνησε με τον Δήμαρχο ότι τα σχολεία είναι στην πρώτη γραμμή της προσοχής από τις υπηρεσίες του Δήμου και τον ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις που έγιναν, όπως :

Ελαιοχρωματισμοί εξωτερικών και άλλων επιφανειών του κτιρίου.

Αντικατάσταση λαμπτήρων φθορίου με LED με αποτέλεσμα καλύτερο φωτισμό, οικονομικότερο και σαφώς χωρίς κανένα κίνδυνο για τα παιδιά.

Τουαλέτες – έγιναν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε ότι με τη νέα χρηματοδότηση σχολείων (ΣΑΤΑ) θα γίνουν με προτεραιότητα των αναγκών κι άλλες παρεμβάσεις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, αφού πρώτα οι προτάσεις μελετηθούν από την τεχνική υπηρεσία. .

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και δημιουργικότητα με υπομονή και επιμονή στα διδασκαλικά τους καθήκοντα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο, όπου συζήτησε με τις Νηπιαγωγούς, οι οποίες τον ευχαρίστησαν για όσα έγιναν μέσω της σχολικής επιτροπής και ότι το Νηπιαγωγείο βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ