ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΚΝΤ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Άλλη μια μεγάλη διεθνής διάκριση για τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΑΕΚWONDO ΤΥΡΝΑΒΟΥ ο οποίος συμμετείχε στο 7ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συλλόγων στην Θεσσαλονίκη 28/2-3/3 2019 με την συμμετοχή 1.500 αθλητών.

Εκεί ο Ιωάννης Χατζής ο οποίος συμμετείχε με την ομάδα των επίλεκτων της ΕΤΑΒΕ κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών Εφήβων και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Εφήβων νεανίδων 2019.

Στον πρώτο αγώνα στο 2ο γύρο παρά τα προβλήματα ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό, ο Χατζής έβγαλε νοκ άουτ τον Ισπανό αθλητή ενώ στον ημιτελικό διέκοψε τον αγώνα για να αποφευχθεί μεγαλύτερο πρόβλημα, και μιας και ο σκοπός της πρόκρισης είχε επιτευχθεί, ώστε γρήγορα να γίνει καλά και να συνεχίσει την προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Πανευρωπαϊκό.

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και οι Αστέριος Έξαρχος και Ειρήνη Καραδήμου κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα και χάνοντας πριν τα μετάλλια μένοντας στην πέμπτη Θέση. Η Σταματία Ντόβα έχασε στον πρώτο αγώνα από την δυνατή αντίπαλό της η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Χρήστος Ντιντός συγχαίρει τον Ιωάννη Χατζή για την πρόκριση, τους Αστέριο Έξαρχο και Ειρήνη Καραδήμου για την πέμπτη θέση καθώς και τη Σταματία Ντόβα για την προσπάθειά της.

Επίσης ευχαριστεί την ΕΤΑΒΕ για την άψογη συνεργασία με τους προπονητές οι οποίοι κι αυτοί βοήθησαν τα μέγιστα για το αποτέλεσμα και είχαν άψογη συνεργασία με τον αθλητή και τον προπονητή Χρήστο Ντιντό.

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Τύρναβος συνεχίζει την παράδοσή του δίνοντας το παρών στις επίσημες Διεθνείς διοργανώσεις, δίνοντας ραντεβού στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Εφήβων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ