ΣΤΟ “ΠΕΤΡΙΝΟ” ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στο παλιό Δημαρχείο του Αμπελώνα θα γίνει η συζήτηση για το θέμα της παραχώρησης χώρου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ ώστε να εγκατασταθεί ο αποσυμπιεστής και ο λοιπός εξοπλισμός διανομής Φυσικού Αερίου στον Αμπελώνα, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Την εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Ψύρρας, τονίζοντας ότι στον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, προβλέπεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις να γίνονται συνεδριάσεις εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αποφασίστηκε η συνεδρίαση να είναι μονοθεματικού χαρακτήρα (δηλ. να συζητηθεί μόνο αυτό το θέμα).

Ο χρόνος της συνεδρίασης θα οριστεί αφού γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και του Δήμου Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη δημοτική αρχή χαρακτηρίστηκε αδικαιολόγητη η άρνηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ. Χατζηκράχτη να ψηφίσει υπέρ της διεξαγωγής της συνεδρίασης για το θέμα του φυσικού αερίου στον Αμπελώνα και μάλιστα χωρίς να αιτιολογήσει την άρνησή του, ενώ ο κ. Χατζηκράχτης με τη σειρά του τόνισε ότι δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του αφού θεωρεί τη συγκεκριμένη συνεδρίαση προεκλογική φιέστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ