ΑΠΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!

Τα ατυχήματα των τελευταίων χρόνων κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο τυρναβίτικο καρναβάλι προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στη δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές συναντήσεις τις τελευταίες ημέρες του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση με το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου Αστυνόμο Α΄ Σεραφείμ Μπίρδα και τους Υπαστυνόμους

Γεώργιο Πατσιαούρα και Θάνο Ζήση.

Ο λόγος ήταν να προβούν σε προληπτικές ενέργειες, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα κατά τη διάρκεια των διήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Έτσι θεωρείται απαραίτητο να υπάρχουν στη διάθεση του Αστυνομικού Τμήματος όλα τα στοιχεία των υπεύθυνων των καρναβαλικών ομάδων καθώς επίσης και των οδηγών των αρμάτων, στους οποίους θα γίνει αλκοτέστ πριν την έναρξη της παρέλασης.

Θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να υπηρετηθούν οι εκδηλώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και οι επισκέπτες να μπορούν χωρίς προβλήματα να περιηγηθούν στην πόλη.

Επίσης, θα τοποθετηθούν προστατευτικά που να οριοθετούν το χώρο της παρέλασης όπως επίσης και η έκθεση προϊόντων από τους καταστηματάρχες να γίνεται σε χώρους που δεν θα δημιουργούν προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ