ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ

Με επιτυχία διεξήχθη χθες εκδήλωση-ημερίδα η οποία διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, με θέμα: «Η εφαρμογή του Ν.4583/2018 και οι Συνέπειές του».

Ομιλητές ήταν ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Δημήτριος Γαβαλάκης, οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των συμμετεχόντων σχετικά με τη νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, και ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας κ. Κώστας Καραγιάννης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Καλλιόπη Τζήκα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων κ. Δημήτριος Παληογιάννης, Διοικητικοί Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Λάρισας και πλήθος ασφαλιστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ