ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Στους «8» και ο Ηρακλής Λάρισας-Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τρία λεπτά αποδείχθηκαν αρκετά για το Δαμασιακό που ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση επικράτησε με 2-1 της Δόξας Βλαχογιαννίου πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκρισή του στους «8» του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι του Ν. Φακίτσα μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 30’ με ωραίο πλασέ του Ιγγλέζου, ωστόσο οι παίκτες του Δ. Μπουκουβάλα συνήλθαν στην επανάληψη και στο 55’ ο Φούντας ισοφάρισε σε 1-1, για να πάρει τη σκυτάλη ο Ιωαννίδης που στο 58’ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαϊωάννου για το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Γεωργατζιάς, Ντόκος, Ιωαννίδης, Δούκας, Μουσιάρης, Λούτσος (88′ Αγραφιώτης), Φούντας (70′ Λέτσιος Στ.), Νάτσης (60′ Αμπατζίδης), Τσιάλτας (85′ Λέτσιος Άγγ.), Μπακαΐμης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Μητούλας, Δραγατζίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου (86′ Γκουρομπίνος Δ.), Βίδρας (46′ λ.τ. Αθανασούλης), Πέτρου, Λάκης (72′ Γκουρομπίνος Μ.), Ιγγλέζος, Αλεξίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δαμασιακός – Δόξα Βλαχογιαννίου 2-1

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Ηρακλής Λάρισας 0-0 (4-5 πέναλτι)

Τετάρτη 13/3, 15.00

Αστραπή Νέας Πολιτείας – Σμόλικας Φαλάνης

Προοδευτική Ανάβρας – Κιλελέρ

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος – Φαλανιακός

Μαυροβούνι – Αετός Αμυγδαλέας

Πέμπτη 14/3, 15.00

Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση – ΠΟ Ελασσόνας

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ