ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ο Μ. ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η επιστολή του προς το δήμαρχο Τυρνάβου

Μετά τη συμπλήρωση πέντε περίπου ετών συνεργασίας μας και μετά από πολύ σκέψη, θεώρησα επιβεβλημένο να σας ενημερώσω για τους λόγους της αποχώρησής μου από την συνΠολιτεία.

Ο τρόπος λήψης των αποφάσεων, το περιβάλλον σας, οι παθογένειες του παρελθόντος με λαθεμένες επιλογές, η μετριότητα,  η αλαζονεία της εξουσίας, η ατολμία, ο κομματισμός, η ανακολουθία, ο συμβιβασμός, η αναποτελεσματικότητα, είναι οι σοβαρές αιτίες της απόφασής μου.

Κύριε Δήμαρχε σας ενδιαφέρει μόνο το παρόν. Η διάρκεια του τώρα, όμως είναι μικρή και το παρελθόν σας συνεχώς μεγαλώνει και θα κριθεί.

Αλήθεια κ. Δήμαρχε γιατί είστε τόσο μόνος, δεν σας προβλημάτισε εσάς και την ηγετική σας ομάδα η αποχώρηση τόσων συμβούλων από το Δ.Σ. και τόσων άλλων ενεργών στελεχών της «συνΠολιτεία» που από πλειοψηφία γίνατε μειοψηφία στο Δ.Σ. και δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση.

Αλήθεια δεν !…….. κ. Δήμαρχε μας απογοητεύσατε. Εγκαταλείψατε τον ΑΜΠΕΛΩΝΑ και τους Αμπελωνίτες

Μετά την αποχώρησή μου από την δημοτική κίνηση «συνΠολιτεία» του κ. Δημάρχου  ως ενεργός πολίτης, εντάσσομαι και στηρίζω ενεργά και με τη συμμετοχή μου τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Είναι ο συνδυασμός που εκφράζει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, που μαζί με τους συμπολίτες αγωνίζονται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και θα διεκδικούν ότι τους ανήκει.

Θα συμπορευτώ με όλους τους συμπατριώτες μου, που νοιάζονται για τον τόπο τους – το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ