ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ

Οι 6 κυρίες από τον Αμπελώνα που θα είναι υποψήφιες στις εκλογές του Μαΐου

Η 8η Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, είναι μια ημέρα αφιερωμένη στους αγώνες και τους πολλαπλούς ρόλους της, ως μητέρα, σύζυγο, αδερφή, φίλη αλλά και την προσφορά της τόσο στην οικογένεια όσο και στο κοινωνικό σύνολο.

Η ”Γιορτή της Γυναίκας” καθιερώθηκε για να μας υπενθυμίζει ό,τι η ίδια κατάφερε στο παρελθόν και συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε όλους τους τομείς επάξια.

Οφείλουμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά της, το σεβασμό και την εκτίμηση της κοινωνίας στο πρόσωπό της.

Την 8η Μαρτίου επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας για να ανακοινώσει τις πρώτες έξι γυναίκες υποψήφιες οι οποίες προέρχονται από τον πρώην Δήμο και νυν δημοτικό διαμέρισμα Αμπελώνα. Σε δήλωσή του για την παρυσίαση των υποψηφίων ανέφερε:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές   σήμανε η ώρα της γυναίκας. Οι γυναίκες  όχι μόνον βιώνουν την καθημερινότητα και γνωρίζουν τα προβλήματά της καλύτερα από τον καθένα αλλά με την γνώση, την ικανότητα και το δυναμισμό που τις διακρίνει, δίνουν λύσεις σε αυτά  αποτελώντας τους στυλοβάτες της οικογένειας και της κοινωνίας.

Είμαι βέβαιος ότι με την ίδια ευαισθησία και ρεαλισμό , με τις ίδιες αξίες  και αρχές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πολλαπλών ρόλων που καθημερινά αντιμετωπίζουν θα  ανταποκριθούν και στις απαιτήσεις του νέου τους ρόλου , εκείνου  της γυναίκας που συμμετέχει στα κοινά και στη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνίας.

Είμαι υπερήφανος που έχω δίπλα μου, έξι πολυτάλαντες προσωπικότητες  με κοινά χαρακτηριστικά,  την αγάπη για την πόλη τους και τη διάθεση προσφοράς  στον τόπο τους .

  • Την Ιωάννα Αδρεοπούλου – Τζαφέρη πρώην Αντιδήμαρχο Αμπελώνα, μέλος του Δ/κου Συμβουλίου των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος του συλλόγου ‘’ΑΡΩΓΗ’’
  • Την Κουτούκα – Νασιούλα Μαρία δημόσια υπάλληλος στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ Αθηνών και εκλεγμένη Αντιπρόεδρος στην ΠΑΣΟΝΟΠ Αθηνών.
  • Την Σίσσυ (Κερασία) Θάνου – Καραλή ελεύθερη επαγγελματία με σπουδές στο σχέδιο μέσω Η/Υ
  • Την Χρυσάνθη Κοντσιώτη ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη της σχολής αργυροχρυσοχοΐας & σχεδίου κοσμήματος, πρώην γραμματέας στο συμβούλιο Νέων Δήμου Αμπελώνα, πρώην γραμματέας τοπικής ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου και γραμματέας ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.
  • Την Σταματία Γκουντουβά – Νταβαρούκα καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρυοτόπου.
  • Την Δήμητρα Λιάπη καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, κάτοχος πτυχίου Λογιστικής και μεταπτυχιακού τίτλου και τακτικό μέλος του τοπικού συμβουλίου Βρυοτόπου.

Τις ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνουν, να στηρίζουν τον αγώνα για καλύτερες πόλεις και χωριά, για έναν δήμο με μία νέα αντίληψη διοίκησης,  πρακτικό και αποτελεσματικό  και τις διαβεβαιώνω ότι  η συμμετοχή των γυναικών στην τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι για εμένα αναγκαστική ποσόστωση στα ψηφοδέλτια αλλά αντίθετα  αποτελεί θέμα ουσίας  κι ότι η ανανέωση στον δήμο μας θα ξεκινήσει από το  κεφάλαιο  «Γυναίκα».

Χρόνια πολλά σε όλες τις Γυναίκες”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ