Η ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έφερε η απόφαση τιμωρίας του ΟΦΗ και η κίνηση που καλλιεργείται στο νησί κηρύσσοντας ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, κάτι που κινητοποίησε τις αρχές της Λάρισας που δείχνουν να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι, διεκδικώντας την έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη Λάρισα.

Στο πλαίσιο των πρώτων αναγνωριστικών επαφών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το μεσημέρι της Παρασκευής στο δημαρχείο, προκειμένου να συζητηθούν οι προοπτικές διεκδίκησης εκ μέρους της Λάρισας της έδρας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας μας με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Σωτ. Γιαννακόπουλου, του προέδρου της ΕΠΣΝΛ Δημ. Μπουχλαριώτη, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Γ. Κωσταρόπουλου και του εκπροσώπου της ιδιοκτησίας της «Γήπεδο ΑΕ» Μ. Τσακμακίδη.

Δήμαρχος και Περιφερειάρχης εκφράστηκαν με θέρμη για το όλο εγχείρημα, «η πόλη διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές για να υποδεχτεί την Εθνική Ομάδα», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Καλογιάννη, ενώ ως πρώτη κίνηση αποφασίστηκε να επιδιωχθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Β. Γραμμένο προκειμένου να εκφρασθεί και επίσημα η θέση αλλά και να εξετασθούν οι προοπτικές μιας τέτοιας πρότασης που θα κάνει το FC ARENA το επίσημο «σπίτι» της Εθνικής για τις διοργανώσεις που έρχονται.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ