«ΑΓΓΛΙΚΟ» ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

“Αγγλικό” σκορ και νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Τύρναβος, που μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση επιβλήθηκε της αξιόμαχης Λάρισας 2012 με 2-3, προσθέτοντας ένα 3ποντο χρυσάφι στη συγκομιδή του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τέρμα του Πετκολάι, ο οποίος νίκησε με δυνατό σουτ το Χαλκιά, ενώ η απάντηση του Τυρνάβου ήρθε στο 25’, όταν ο Μπάκος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαζήση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Απτόητοι οι παίκτες του Μπέλτσιου προηγήθηκαν εκ νέου στο 31’ με δυνατό σουτ του Τσιάγκου, ωστόσο οι Τυρναβίτες είχαν και πάλι απάντηση και στο 45’ ο Πατσιωτός από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 2-2 αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο Λιάκος σε μαρκάρισμα του Κίτσιου εντός περιοχής.

Πιο αποφασισμένοι στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θωράκισαν την άμυνα για να φτάσουν τελικά στην ολική ανατροπή, όταν στο 67’  ο Πατσιωτός πλάσαρε όμορφα σημειώνοντας το 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Βλιώρας, Πετκολάι, Κουκουτσέλος, Κίτσιος Π., Φλώρος Π., Δημόπουλος, Βασιλείου, Μπόντε (60′ Καραγιάννης), Τσιάγκος, Κίτσιος Δ.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Πρατσίλας, Καρράς, Πατσής, Νταναβάρας, Ντονούδης, Κατσαβός, Κοκόμπελης (35′ Κατσαρός), Λιάκος, Μπάκος (90′ Κόκκας), Πατσιωτός (80′ Ιωαννίδης).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ