ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Βαθμολογική ανάσα για την ΑΕΛ που στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL «εξαργύρωσε» τον πολύτιμο βαθμό που πήρε στο Ηράκλειο συνεχίζοντας με νίκη στο FC ARENA επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-0.

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή ωστόσο οι λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν βρήκαν στόχο, ενώ στην επανάληψη τα πράγματα απλούστευσαν στο 69’ όταν ο Σικάφκα έκανε την κούρσα και τη σέντρα, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ρεχιασβίλι και το Ντέλετιτς να ευστοχεί στο αδιαμφησβήτητο πέναλτι δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Η πλάστιγγα έγειρε ακόμη περισσότερο υπέρ της ΑΕΛ στο 78’, όταν ο Λεβαδειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παντελιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Βοιωτοί), ενώ στο 82’ η νίκη «κλείδωσε» για την ΑΕΛ, όταν ο Γιακιμόφσκι «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στο Σικάφκα και κείνος δεν αστόχησε γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Σημειώνεται πως ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις με 9 παίκτες, μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών του και τον τραυματισμό του Ιωαννίδη που αποχώρησε, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Φέστα να πανηγυρίζουν ένα καθοριστικό τρίποντο, που ανέβασε και την ψυχολογία τους ενόψει του παιχνιδιού στα Γιάννινα.

ΑΕΛ (Tζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο (73’ Γιακιμόφσκι), Ζίβκοβιτς, Ντέλετιτς (85’ Μπαργκάν), Νούνιτς (64’ Σικάφκα).

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Καραχάλιος (81’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (81’ Άνγκουα), Κονέ (46’ λ.τ. Μητρόπουλος), Ρεχιασβίλι, Νανζίς, Μαρκόβσκι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ