ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FC ARENA!

Απαράδεκτα επεισόδια με ανθρώπους του Λεβαδειακού σημειώθηκαν στο FC ARENA μετά την ολοκλήρωση του αγώνα που ανέδειξε νικήτρια την ΑΕΛ, καθώς με αφορμή την διαιτητική απόφαση για αποβολή ποδοσφαιριστή της ομάδας προκλήθηκε ένταση, ενώ χρειάστηκε ακόμη και επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ που έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα!

Μάλιστα φωτογράφος τοπικής εφημερίδας την ώρα που έκανε τη δουλειά του στη φισούνα δέχθηκε επίθεση από παράγοντα του Λεβαδειακού.

Σύμφωνα με όσα όσα μας ανέφερε ο φωτογράφος, το όνομά του στη διάθεση της σελίδας, όλα ξεκίνησαν όταν ο μεγαλομέτοχος των φιλοξενούμενων Γ. Κομπότης επιχείρησε να προσεγγίσει τα αποδυτήρια των διαιτητών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο με αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, ενώ την ένταση κατέγραψε ο συνάδελφος που κινούνταν στη φυσούνα προκειμένου να μεταβεί στη συνέντευξη τύπου που ακολουθούσε, για να δεχθεί την επίθεση του ισχυρού άνδρα του Λεβαδειακού, παρουσία μάλιστα «φουσκωτών» που κινούνταν άγνωστο με ποια ιδιότητα στο χώρο!

Οπως αναφέρει ο φωτογράφος, ο μεγαλομέτοχος της Βοιωτικής ΠΑΕ όχι απλά απαίτησε (και πέτυχε) την επιτόπου καταστροφή του επίμαχου υλικού «λούζοντας» με βρισιές το συνάδελφο, αλλά παρουσία των εμβρόντητων αστυνομικών και σεκιούριτι επιτέθηκε στο φωτογράφο καταφέρνοντάς του «γονατιά» στα γεννητικά όργανα!!

Πάντως μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα για το απαράδεκτο επεισόδιο, ενώ άγνωστο παραμένει αν κατά των ανθρώπων του Λεβαδειακού κινηθεί το μέσο για λογαριασμό του οποίου κάλυπτε το ρεπορτάζ ο φωτογράφος, με τον Γ. Κομπότη πάντως να αποχωρεί ανενόχλητος από το γήπεδο, αφού δεν υποβλήθηκε κάποια μήνυση εναντίον του.

Ο συνάδελφος αναμένεται να εξετάσει την περαιτέρω στάση του και το εάν θα απευθυνθεί στα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα μόλις ηρεμήσει.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ