Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΛΠΙΔΑ”

Μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου επισκέφθηκε το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα” νέος πρόεδρος του συλλόγου στη θέση του Απόστολου Παπαϊωάννου που ανακοίνωσε την αμετάκλητη απόφασή του να μη διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία εκλέχτηκε ο Γιάννης Γιαννόπουλος.

Στην ίδια συνεδρίαση ομόφωνα η διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Ιωάννης Βασ. Γιαννόπουλος,

Αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Δημ. Μπίτης,

Γραμματέας, Μάριος I. Κουκουβίνος,

Ταμίας Αθανάσιος Φιλ. Γκρόζος,

Μέλος – Αναπληρωτής Ταμίας, Αγγελική Φωτίου – Μηλιώνη,

Μέλος – Υπεύθυνος Εκδηλώσεων, Σταύρος Αχ. Αλεξόπουλος

Μέλος- Αναπληρωτής και βοηθός όλων Απόστολος Παπαϊωάννου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ορίζει ως εκπροσώπους του στην ΠΟΣΕΑ τους κ. κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, Πρόεδρο και Χαράλαμπο Μπίτη, Αντιπρόεδρο με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Μάριο Κουκουβίκο και Αθανάσιο Γκρόζο.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Επίσκεψη στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, πραγματοποίησε, ο νέος Πρόεδρος του Δ/Σ του Συλλόγου Εθελοντών  Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» κ. Γιαννόπουλος Γιάννης, συνοδευόμενος, από τον Γραμματέα του συλλόγου κ. Μάριο Κουκουβίνο και τους Καφέ Στέλιο και Τσιροπούλου Σοφία, μέλη του Συλλόγου.

Εκεί συναντήθηκαν, αρχικά με τους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό της Αιμοδοσίας και αφού ενημερώθηκαν, για την όλη διαδικασία επεξεργασίας και διαχείρισης του αίματος, επέδωσαν σ’αυτούς την απόφαση του Δ/Σ του Συλλόγου, με την οποία ορίζονται, τρία συγκεκριμένα μέλη του συλλόγου, ως υπεύθυνα, τα οποία σε επικοινωνία με τους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του  Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λαρισας, όπου διατίθεται το αίμα, που συγκεντρώνει ο σύλλογος, με τις ομαδικές Αιμοληψίες που οργανώνει στη διάρκεια του έτους, θα φροντίζουν, για τη διάθεση αίματος στα μέλη του συλλόγου, καθώς και σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, για τη διετία 2019-2020.

Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου κ. Μαίρη Χατζητάκη, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις για τις ακόμα καλύτερες και αποτελεσματικότερες Αιμοληψίες του Συλλόγου, καθώς και για τις προγραμματισθείσες πρωτοβουλίες και δράσεις του, που σκοπό έχουν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην παραπέρα καλλιέργεια και διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας, τόσο στον Αμπελώνα, όσο και στον Δήμο μας γενικότερα.

Οι εν λόγω δράσεις του συλλόγου, σε συνεργασία με το Κέντρο αιμοδοσίας του ΓΝΛ, θα πραγματοποιηθούν τους ερχόμενους μήνες, Απρίλιο και Μάιο, αντίστοιχα, σε όλα τα σχολεία του Αμπελώνα (Γυμνάσιο, Λύκειο, 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά σχολεία) και θα περιλαμβάνουν: ομιλίες, σχετικές με τον σκοπό και  τη σημασία του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας από την Διευθύντρια του  Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Χατζητάκη και παρουσίαση των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com