ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στην εκδήλωση «Η αγορά ενέργειας στην ΝΑ Ευρωπη – Η διείσδυση του φυσικού αερίου» που διοργάνωσε το Τ.Ε.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ενεργειακό Βήμα παρευρέθηκε η δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Όπως δήλωσε η νεαρή δικηγόρος: «Σε μία περίοδο που το αίτημα για ενεργειακή αυτονομία και ασφάλεια αναδιατάσσει τον γεωποπολιτικό «χάρτη» στη Μεσόγειο, σε μια περίοδο που η αυξανόμενη διείσδυση του φυσικού αερίου δημιουργεί νέα δεδομένα για τους καταναλωτές και την αγορά ενέργειας, θα ήθελα να συγχαρώ το Τ.Ε.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας για τη διορατικότητα του και την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τη σημερινή εκδήλωση για την Αγορά Ενέργειας στην ΝΑ Ευρώπη, με έμφαση στο φυσικό αέριο.

Πάντα στην αιχμή των εξελίξεων το Τ.Ε.Ε, ο Πρόεδρός του κ. Νίκος Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες του, επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ότι πρωτοπορούν σε επίπεδο τόσο ενημέρωσης όσο και ανάληψης δράσης για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους αλλά και την τοπική και εθνική οικονομία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ