«ΕΦΥΓΕ» Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΛΑΣ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα το πρωί η είδηση του θανάτου του γνωστού Λαρισαίου δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, νικημένος από ασθένεια με την οποία πάλευε σκληρά εδώ και λίγα χρόνια.

Την είδηση γνωστοποίησε πριν λίγο με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δ. Χορταργιάς αναφέροντας τα εξής:

“Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ. έφυγε από κοντά μας σήμερα. Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφο μας”.

Ο Δημήτρης Βάλλας ένας από τους ικανότερους ρεπόρτερ έκανε τη δική του σχολή στο ελεύθερο ρεπορτάζ εργαζόμενος για δεκαετίες στην εφημερίδα “Ελευθερία”.

Συνάδελφος και φίλος ο Δημήτρης, πάντα στην πρώτη γραμμή για την ανάδειξη θεμάτων με τα οποία λίγοι καταπιάνονταν είχε αποκτήσει φιλίες σε κάθε γωνιά του νομού συζητώντας με απλούς ανθρώπους για πράγματα στα οποία δύσκολα πήγαινε ο νους κάποιου ρεπόρτερ. Ταυτόχρονα ήταν μάχιμος συνδικαλιστής πάντα στο πλευρό όλων των συναδέλφων του έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του δ.σ. και αντιπρόεδρος της Ενωσης.

Σίγουρα με την απώλεια του Δημήτρη που αφήνει πίσω τη γυναίκα του και δύο παιδιά η δημοσιογραφία γίνεται πολύ πιο φτωχή, άσχετα  αν αυτό δεν αναγνωρίστηκε από κάποιους.

Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ