ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΛΑ

Συνεχίζονται οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Λαρισαίου δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα που έφυγε σήμερα σε ηλικία 63 ετών. Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων και υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, η ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ και το Ν.Τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με το θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα δήλωσε τα εξής: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δημήτρης Βάλλας. Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Θεσσαλίας, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του. Ο Δημήτρης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία. Στην οικογένειά και τους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου»

Η Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα, η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», αναφέρει τα εξής:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας. Ήταν ένας αξιόλογος επαγγελματίας, «μαχητής» της δημοσιογραφίας, με ιδιαίτερη αγάπη για το ελεύθερο ρεπορτάζ. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Στο συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δημήτρης Βάλλας, υπήρξε άνθρωπος απλός, ευγενής και άριστος επαγγελματίας.

Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με συνέπεια, ήθος και ευπρέπεια, παρέχοντας έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Από σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια ολόκληρης της Θεσσαλίας, είναι φτωχότερη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του”.

ΤΟ Ν.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Η Ε.Γ του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του  δημοσιογράφου και συνδικαλιστή Δημήτρη Βάλλα.

Ο Δημήτρης Βάλλας κάλυπτε το τοπικό δημοσιοϋπαλληλικό ρεπορτάζ μέσα  από τις σελίδες της εφημερίδας ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΄΄. Υπηρέτησε με συνέπεια τη δημοσιογραφία, ανέδειξε τα  δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα και ήταν παρών σε κάθε δράση μας.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά συλλυπητήριά .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ