ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή της

Η γυναικεία ομάδα της “Δράσης Πολιτών” συνεχώς ενισχύεται και μεγαλώνει με νέες δυνατές προσχωρήσεις. Από σήμερα , στην Παράταξη ανήκει και η κ. Μαρία Καραμπέρη.

Σε σχέση με το γεγονός,  ο επικεφαλής, κ. Στέλιος Ροντούλης , προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: ” Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα στη Δράση Πολιτών την Μαρία Καραμπέρη. Η Μαρία είναι ένας εύχαρις άνθρωπος , που , μολονότι χτυπήθηκε από τη μοίρα , ανέστησε και ανέθρεψε σχεδόν μόνη δύο εξαιρετικούς γιούς.Είναι μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής, που με την κοινωνική της παρουσία και συμπεριφορά έχει κερδίσει την αγάπη , τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Τυρναβιτών.
Με την ζωντάνια , τον δυναμισμό και τις προσωπικές της ευαισθησίες , πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει  πολλά στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης,  γιατί η ίδια ξέρει τι θα πει ανθρώπινος πόνος και ελπίδα ανθρώπινης ζεστασιάς και αλληλεγγύης. Η παρουσία της στο ψηφοδέλτιο τιμά όλο το στελεχικό δυναμικό της Δράσης Πολιτών και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα “.
Δήλωση έγινε και από την κ. Καραμπέρη : ” Θα αγωνιστώ για τη Δράση Πολιτών , γιατί πιστεύω πως είναι ο Συνδυασμός που θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα του Τυρνάβου και θα δώσει ελπίδα στην φτωχολογιά. Ο τόπος μας χρειάζεται μια δυναμική, έξυπνη και αποτελεσματική δημοτική αρχή , που θα φέρει ξανά την αισιοδοξία σε όλους μας.Έχω ένα γιό στα ξένα και , λόγω προσωπικών εμπειριών , θέλω κι εγώ να αγωνιστώ , για να μένουν τα Τυρναβιτόπουλα στον τόπο τους και να μην ξενιτεύονται.
Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις παραμονής των νέων ανθρώπων στον τόπο μας και για τον λόγο αυτό θεωρώ ως ενδεδειγμένο δήμαρχο τον  κ. Ροντούλη. Τρέφω την πεποίθηση ότι ο Τύρναβος θα γυρίσει σελίδα και θα αξιοποιήσει , μέσω της Δράσης Πολιτών,  όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα , προκειμένου να πυροδοτηθεί μια γρήγορη και διατηρήσιμη ανάπτυξη. Αυτό προσδοκώ και γι αυτό θα αγωνιστώ , με την βοήθεια των συμπολιτών που θα τιμήσουν τη συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ