ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

Άναψαν σήμερα το απόγευμα τα αίματα στο δημοσιογραφικό τμήμα της ΕΡΤ, καθώς μία συζήτηση μεταξύ συναδέλφων μετατράπηκε σε άγριο καβγά με ξύλο και μπουνιές!

Ο διάλογος ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ ξέφυγε. Ο ένας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε μέσα σε ασανσέρ του ραδιομεγάρου. Βγαίνοντας από αυτό, ο ένας δημοσιογράφος έριξε γροθιά σε άλλον και τον σώριασε κάτω. Στην συνέχεια τον ξαναχτύπησε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά που φορούσε και να ματώσει.

Αυτό που είχε γίνει γνωστό αρχικά είναι πως έχουν κατατεθεί μηνύσεις, ωστόσο μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε γραπτή ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αναφέρονται τα εξής:

“Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ