ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ

Ουσιαστική συνάντηση για τα θέματα του συνεταιρισμού και του πρωτογενούς τομέα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι και συνεργάτες του, με τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελώνα, κ.κ. Στ. Κοροβέση, Γ. Λαμπρονίκο και Στ. Δέλλη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Συνεταιρισμό αλλά και τον αγροτικό κλάδο γενικότερα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με εποικοδομητικό διάλογο για καινοτόμες λύσεις προώθησης των προϊόντων, ενώ ο κ. Αμάρι συνεχάρη τον Αγροτικό Συνεταιρισμό για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει για την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών προϊόντων προς κονσερβοποίηση.

Ο συνδυασμός «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αποφέρει ανάπτυξη στον Δήμο Τυρνάβου και ειδικότερα στους παραγωγούς του που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο παραγωγής προϊόντων, ευελπιστώντας πως με καλή συνεργασία και με την αξιοποίηση καινοτόμων προτάσεων, μπορούν να βρεθούν νέοι τρόποι προώθησης των προϊόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ