ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου που αφορά στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού που οδηγεί από την οδό Βόλου στο κέντρο του Πλατυκάμπου. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 380.000 €, το οποίο προβλέπεται να αρχίσει τις επόμενες ημέρες

και αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα της εισόδου μιας από της μεγαλύτερης κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ. Τα πεζοδρόμια θα ανακατασκευαστούν αρχικά και θα πλακοστρωθούν στη συνέχεια εκατέρωθεν του δρόμου ο οποίος είναι συνολικού μήκους 1200 μέτρων.

Η κατασκευή εκτός των άλλων πληροί τις προϋποθέσεις για εύκολη πρόσβαση ΑΜΕΑ . Προβλέπονται επίσης συγκεκριμένες θέσεις για κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Με το πέρας των τεχνικών εργασιών έχει σχεδιαστεί και η δενδροφύτευση κατά μήκος της οδού.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος δήλωσε ότι «με την ολοκλήρωση των εργασιών τους επόμενους μήνες θα παραδώσουμε ένα έργο στους κατοίκους του Πλατυκάμπου το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της κοινότητας.

Ένα έργο βελτιωμένης αισθητικής που θα προσφέρει παράλληλα αυξημένη ασφάλεια στους κατοίκους. Είναι ενταγμένο σε μια σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί και εκτελούνται με αμείωτο ρυθμό σε όλο το Δήμο Κιλελέρ». Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης και Τεχνικών Έργων και Οικονομικών Σπύρος Καλέτσιος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ