ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΙΚΗΣ: ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ»

Ευθεία επίθεση στις “δήθεν ανεξάρτητες” παρατάξεις του δήμου Λαρισαίων που ακολουθούν πιστά επιταγές των αστικών κομμάτων εξαπέλυσε σήμερα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης των πρώτων υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Λαρισαίων Πέτρος Κρίκης.

Στη σημερινή εκδήλωση τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣΥ Γ. Παζιάνας, ενώ παίρνοντας το λόγο ο Π. Κρίκης έστρεψε τα βέλη του τόσο εναντίον του δημάρχου Απ. Καλογιάννη όσο και προς την υποψήφια δήμαρχο Ρ. Καραλαριώτου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εφαρμόζουν και προωθούν αντιλαϊκές πολιτικές, ενώ κάλεσε όλους να δώσουν τη μάχη προκειμένου η ΛΑΣΥ να είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο που να μη δοκιμάστηκε στους δήμους και από τη σημερινή όπως και από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο που να μην εκπορεύεται από τα κεντρικά επιτελεία της ΕΕ, στη συνέχεια εξειδικεύονται αυτές οι κατευθύνσεις σε δήμους και περιφέρειες.  Όλοι τους από τον απερχόμενο δήμαρχο μέχρι την κ. Καραλαριώτου και τους δήθεν «ανεξάρτητους» του ΚΙΝΑΛ, ισχυρίζονται ότι μπορούν ως μελλοντικοί δήμαρχοι να επιβάλουν άλλου είδους ανάπτυξη και έτσι θα λυθούν ως δια μαγείας τα λαϊκά προβλήματα, θα χτυπηθεί η υψηλή ανεργία των νέων, θα σταματήσει η λεγόμενη «φυγή εγκεφάλων», το λεγόμενο «brain drain».

Χορτάσαμε στο δήμο Λάρισας όλα αυτά τα χρόνια και από σωτήρες και από «δυνατά» ονόματα και δήθεν «ανεξάρτητους» που στο τέλος αποδείχθηκαν μια από τα ίδια. Εμείς το λέμε καθαρά -δυνατά – τίμια: Ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ισχυρό στο Δήμο Λάρισας και σε όλους τους δήμους της χώρας. Ισχυρό ΚΚΕ στη Ευρωβουλή και στην Βουλή όποτε και αν γίνουν εκλογές. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι το ψηφοδέλτιό μας και μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης, αγώνα και αλλαγής στην Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία», τόνισε ο κ. Κρίκης.

Απευθύνοντας κάλεσμα συνέπειας, αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας στους Λαρισαίους ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε το ρεύμα αλλαγής και αγώνα να εκφραστεί στην κάλπη, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «το κόκκινο ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο είναι η απάντηση στο μαύρο του φασισμού και του Εθνικισμού, που δεν μπορούν να το δώσουν εκείνοι που τους είχαν συγκυβερνώντες και συνομιλητές τέσσερα χρόνια.

Το κόκκινο ψηφοδέλτιο είναι η απάντηση του λαού στις παγίδες που αρχίζουν να στήνονται μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, είτε με νέα είτε με αναπαλαιωμένα «πρόσωπα», με ψεύτικα διλήμματα που κρύβουν την ουσία. Θέλουμε να έχουμε τη δημοτική αρχή ώστε να αποτελέσει όπλο μαχητικό. Να είναι ισχυρή η Εργατική – Λαϊκή Αντιπολίτευση απέναντι στην ΕΕ και την κυβέρνηση. Να καθυστερήσουμε και να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται».

«Το κάλεσμα που απευθύνουμε στο λαό της πόλης είναι κάλεσμα συνέπειας, αγωνιστικότητας, αισιοδοξίας και πρέπει να φτάσει παντού. Έχουμε τη δύναμη να πάει σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε λαϊκό σπίτι. Εμπρός λοιπόν, αυτό το ρεύμα αλλαγής και αγώνα μπορεί να εκφραστεί και στην κάλπη! Δίνουμε τη μάχη για κάθε ψήφο. Θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε στο δεύτερο γύρο», κατέληξε ο κ. Κρίκης, παρουσιάζοντας και τους πρώτους 74 υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ