ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΘΕΒ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ SITES ΚΑΙ E-SHOPS

Ο ΣΘΕΒ και ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων της περιοχής διοργανώνει σεμινάριο το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 – 18:00 με θέμα: «Επιτυχημένα sites και eshops», στο ΙΕΚ Open Mellon στη Λάρισα.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου site και e-shop και οι τρόποι με τους οποίους φαίνονται αξιόπιστα στους επισκέπτες τους. Παράλληλα οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίσουν πώς να μετατρέψουν τους επισκέπτες του e-shop τους σε πελάτες, διάφορους μηχανισμούς για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αλλά και τους κυριότερους λόγους όπου αποτυγχάνουν. Τέλος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική εξάσκηση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με τη βοήθεια του εισηγητή.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων και να αποκτήσουν δεξιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη, προβολή και προώθησή τους στο διαδίκτυο. 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αρσένης Πασχόπουλος, ο οποίος είναι απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University με πολυετή εμπειρία στο χώρο του digital marketing.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, τηλ: 2410 555507 & e-mail: education@sthev.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ