ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Με εξώδικο κατά του ΣΚΑΪ απάντησε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το ρεπορτάζ που ανέφερε σχετικά με την βράβευση της Αντζελας Δημητρίου.

Ως γνωστόν προ ημερών, η δημοφιλής τραγουδίστρια έλαβε το βραβείο από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολική Αττικής για «το ήθος και την προσφορά της στην ελληνική μουσική σκηνή».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό μαγαζί «Έναστρον». Η τραγουδίστρια ανέβασε, μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από τη βράβευσή της και ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία.

Στο εξώδικό της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής υποστηρίζει ότι «το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» της εταιρείας σας στον ως άνω αναφερόμενο τόπο και χρόνο δημιούργησε την παντελώς εσφαλμένη εντύπωση στο μέσο τηλεθεατή περί του ότι αφενός τα μέλη της Ένωσής μας παραμέλησαν τα καθήκοντά τους για να διασκεδάσου, αφετέρου ότι η εκδήλωση της Ένωσής μας έγινε αποκλειστικά και μόνο για τη βράβευση της λαϊκής τραγουδίστριας».

Οι συνδικαλιστές τονίζουν ακόμη ότι «κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ο τρόπος με τον οποίο μεταδόθηκε το ρεπορτάζ σχημάτισε την εικόνα ότι ήθελε να μεμφθεί περισσότερο την Ένωσή μας και τα μέλη αυτής και ως εκ τούτου να συκοφαντήσει την Ένωσή μας και όχι να ενημερώσει με αντικειμενικότητα και πληρότητα το κοινό σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης που αποτέλεσε αντικείμενο του ρεπορτάζ».

alfavita.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ