ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ

Τη Χάλκη επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Μούσιος

Την ξεκάθαρη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να μοιράσει ανέξοδες και ανεφάρμοστες υποσχέσεις, που θα… μείνουν υποσχέσεις, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος, στο πλαίσιο χαλαρής συζήτησης που είχε το βράδυ της Πέμπτης με κατοίκους της Χάλκης.

« Στο «Ενωμένο Κιλελέρ» δεν πρόκειται να μοιράσουμε καμία υπόσχεση που δε θα μπορούμε να τηρήσουμε, μόνο και μόνο για να υφαρπάξουμε την ψήφο σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μούσιος για να προσθέσει:   « Οραματιζόμαστε έναν Δήμο πραγματικό αρωγό και συμπαραστάτη για όλους τους δημότες, σε όλα τα χωριά. Έναν Δήμο που να δίνει πραγματικές λύσεις στις προκλήσεις της καθημερινότητας με έμφαση στην ασφάλεια των πολιτών και την ανακούφισή τους από τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας ύφεσης.

Ο Δήμος μας οφείλει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να βοηθήσει στην πράξη όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που τα φέρνουν βόλτα με μεγάλη δυσκολία, τους άνεργους τους συνταξιούχους, τους πολύτεκνους, τους γονείς που σπουδάζουν παιδιά. Πρέπει να τείνουμε ένα χέρι βοήθειας σε όλον αυτό τον κόσμο προκειμένου να μπορέσει να πάρει ανάσα δίχως να απολέσει την αξιοπρέπειά του.

Συνάμα, χρειάζεται να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων μας και το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό μας. Πρέπει να βάλουμε στον διατροφικό χάρτη της χώρας τους ποιοτικούς και ασφαλείς καρπούς της γης του Δήμου Κιλελέρ προωθώντας την πιστοποίησή τους και τις πρωτοβουλίες των παραγωγών μας για συνεργασίες και συνέργειες. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να καταστήσουμε κοινωνούς όλους τους επιστημονικούς φορείς της περιοχής μας αλλά και τους παράγοντες της αγοράς, δημιουργώντας μία ισχυρή αλυσίδα εμπιστοσύνης από τον παραγωγό έως τον τελικό καταναλωτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ