Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στηλιτεύοντας την απουσία της ηγεσίας των στρατιωτικών αρχών της Λάρισας από την επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στον Αγ. Αχίλλιο για την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη.

«Προφανώς ακολουθούν το ρεύμα της εποχής, ενώ η απουσία τους αποτελεί δείγμα της κατάπτωσης του τόπου», σχολίασε ο κ. Καρατζαφέρης, στρέφοντας τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού αλλά και της ΝΔ, με αιχμή του δόρατος τα εθνικά θέματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο σύμφωνο συμβίωσης, τα gay parade κλπ.

Αποφεύγοντας να αναφέρει ακόμη και το όνομα του Αλ. Τσίπρα -αυτός ο τύπος, ο κύριος που δεν θα είναι για πολύ ακόμη πρωθυπουργός, ήταν μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν- ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «νεκροθάφτη» των εθνικών θεμάτων τον πρωθυπουργό, ενώ από τα βέλη του δεν γλύτωσε ούτε η Ντ. Μπακογιάννη.

«Τσίπρας και Ερντογάν συμφώνησαν για τη μοιρασιά του Αιγαίου, ενώ η Μπακογιάννη έδωσε το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως ο ΛΑΟΣ θα δώσει τη μάχη για ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Πρόκειται για “λεόντειο” συμφωνία που έγινε υπό την πίεση των ΗΠΑ, αλλά ό,τι κυρώνεται ακυρώνεται», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com σχετικά με τις εκλογές και την προοπτική του κόμματος ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε πως ο ΛΑΟΣ συντάσσεται με τους Ευρωσκεπτικιστές « έχοντας άμεσο ενδιαφέρον για το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ το αποτέλεσμα θα αποτελέσει βατήρα για το σχεδιασμό της στρατηγικής ενόψει των εθνικών εκλογών», προσθέτοντας μάλιστα πως «απέναντι στο χειρότερο πρωθυπουργό η ΝΔ δεν έχει κλείσει την υπόθεση των εκλογών».

«Πάντως στη Μακεδονία ο Τσίπρας θα είναι μονοψήφιος», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ ακολούθησε ομιλία του στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ