ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας, που στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL υποτάχθηκε με 0-1 από τον Καραϊσκάκη Άρτας που μάχεται για τη σωτηρία του.

Ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Ράμος στο 19’, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ οι Αρτινοί έδωσαν γήπεδο κλείνοντας τους χώρους και στο 44’ έκαναν τη ζημιά, όταν ύστερα από στημένη φάση ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μαντζάρη για το 0-1.

Στην επανάληψη οι Απολλωνιστές είχαν μια καλή στιγμή στο 47’, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να λέει «όχι» στον Τασιούλη, ενώ στο 50’ προσπάθεια του Τζιώρα για την ομάδα της Άρτας κατέληξε άουτ.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τον Απόλλωνα να παραμένει δεύτερος στη βαθμολογία νοιώθοντας όμως την ανάσα της Παναχαϊκής που μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον πόντο.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρατάσιος (71′ Γαρυφαλλόπουλος), Τασιούλης (83′ Κοντοές), Λούκας Ράμος, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Γκουντρουμπής, Πολέτο (52′ Μαρκολίνο).

Καραϊσκάκης Άρτας (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): σΜέλκα, Καπίας, Παντίδος, Ροντρίγκεζ, Χρουσιέλ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (88′ Κάκκο), Τζιώρας (83′ Μπαντέ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Κέρκυρα 1-0

Τρίκαλα – Πλατανιάς 1-0

ΝΠΣ Βόλος – Σπάρτη 3-0

Ηρακλής – Αήττητος Σπάτων 2-1

Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 2-2

Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός 1-0

Εργοτέλης – Ηρόδοτος 4-1

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: LIGANEWS

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ