ΝΤΡΟΠΗ! ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού την ώρα που διεξαγόταν το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ επέφερε διακοπή της αναμέτρησης στο 70ο λεπτό κι ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Σημειώνεται ότι η μετακίνηση οπαδών φέρεται να οφείλεται στα επεισόδια που λάμβαναν χώρα εκτός του γηπέδου, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Τα χημικά έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο πέταλο που ήταν πίσω από την εστία του Διούδη, με αποτέλεσμα κάποιοι οπαδοί να φύγουν από τις θέσεις τους, να μπουν στα κουλουάρ του στίβου που βρίσκονται δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίσουν να κινούνται ανεξέλεγκτα μέσα στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στις εξέδρες αποδοκίμαζαν τους περιφερόμενους οπαδούς για την ενέργειά τους να μετακινηθούν εν ώρα αγώνα.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού είχε επιτεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για δέκα λεπτά.

H ανεξέλεγκτη μετακίνηση των οπαδών μέσα στο γήπεδο επέφερε την αποχώρηση των διαιτητών και των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια στιγμή, η πλειοψηφία των φιλάθλων επέλεξαν να φύγουν εντελώς από το γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής, αρκετή ώρα μετά τη διακοπή, μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είχε «καθαρίσει» από τα χημικά, προκειμένου να εξετάσει εάν πλέον οι συνθήκες ήταν κατάλληλες για τη διεξαγωγή του ματς.

Ωστόσο, είδε ότι ακόμα υπήρχαν οπαδοί στις κερκίδες κι αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Πλέον η ομάδα του Παναθηναϊκού απειλείται με αφαίρεση 6 βαθμών: τρεις λόγω της διακοπής κι άλλοι τρεις για τα επεισόδια εκτός γηπέδου.

efsyn.gr, ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ