ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ»

Η ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ελασσόνας «Το Κοινόν των Περραιβών» και ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας δρ. Κώστας Γ. Σαχινίδης, στο πλαίσιο της διακηρυγμένης τους αρχής, για αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της περιοχής Ελασσόνας προσκαλούν όλους τους Γεωπόνους της περιοχής σε σύσκεψη την ΠΕΜΠΤΗ 23 Μαρτίου 2019, ώρα 6.30 μ.μ.,

στην καφετέρια «Mes qu’un pub» (οδός Βενιζέλου, στην Ελασσόνα), προκειμένου να συζητήσουν τρόπους επίλυσης ή άμβλυνσης των αγροτικών προβλημάτων.

Επίσης, καλούνται όσοι αγρότες επιθυμούν να παρευρεθούν και να προβάλλουν τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Ο κύριος σκοπός της σύσκεψης είναι να συγκροτηθεί μια μόνιμη επιτροπή εθελοντών γεωπόνων της Ελασσόνας, η οποία θα βρίσκεται συμβουλευτικά, διαρκώς, κοντά στους αγρότες και θα υποβάλλει τις προτάσεις της για τα αγροτικά θέματα της περιοχής μας τόσο στη νέα δημοτική αρχή όσο και στα αρμόδια Υπουργεία.

Η Δημοτική Κίνηση Ελασσόνας «Το Κοινόν των Περραιβών» δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όλους τους δημότες και θα οργανώσει και άλλες ανάλογες συσκέψεις επιστημονικού δυναμικού σε συνεργασία με όλους τους αγροτικούς, κτηνοτροφικούς ή άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ