ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ

Την τρίτη θέση κατέκτησε τελικά το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου στους Πέμπτους Πανελλαδικούς Αγώνες Λόγου που διοργανώθηκαν από το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα των Διττών Λόγων του ΓΕΛ Τυρνάβου, αποτελούμενη από τους: Ολυμπία Ταουσάνη, Γιώργο Μακαγιό και Ραφαέλα Μπουσμπούκη, αφού προκρίθηκε στον ημιτελικό με τρεις νίκες και 2068 βαθμούς, τελικά παρέμεινε στην τρίτη θέση

δίνοντας μια σημαντική διάκριση στο σχολείο.

“Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά της αποστολής, τον  Γιάννη Καραγκούνη, την Αναστασία Βαρσάμη, την Παυλίνα Γραβάνη, την Ελευθερία  Μπάρδα, την Αντιγόνη Βέρρου – Κατσαρού, τον Χρήστο Κατσακιώρη, τον Τριαντάφυλλο Κοντοθανάση και τον Νίκο Κοντοθανάση  για τη σκληρή δουλειά και την αξιόλογη παρουσία τους  στους Αγώνες, καθώς και στην προπονήτρια τους, φιλόλογο του ΓΕΛ Τυρνάβου, κ. Ευανθία Νασιάρα.

Συγχαρητήρια επίσης στη διευθύντρια του σχολείου κ. Κωνσταντινιά Πατσή για την αμέριστη συμπαράσταση και στη φιλόλογο κ. Κων/να Αποστολάκη,  που συνόδευσε τα παιδιά. Οι Αγώνες Λόγου είναι μια κορυφαία διοργάνωση Ρητορικής στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 40 σχολεία, ιδιωτικά κυρίως, από όλη την Ελλάδα.

Αυτό κάνει τη νίκη των παιδιών ακόμη πιο σημαντική και δείχνει ότι το δημόσιο σχολείο, παρότι βάλλεται σκληρά την τελευταία δεκαετία, είναι ακόμη ανταγωνιστικό και ποιοτικό”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ