Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!

«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Γιάννη και τους συνεργάτες του στη “Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου”. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι ένας καλός δήμαρχος». Με αυτά τα λόγια ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στην εκδήλωση

παρουσίασης των πρώτων 25 υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα, στην κατάμεστη αίθουσα του Μαξίμ.

Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφέρθηκε στην «εποικοδομητική συνεργασία που είχα ως αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Γιάννη Κόκουρα, ο οποίος ως τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας είναι άριστος γνώστης των αγροκτηνοτροφικών ζητημάτων. Συνεργασία που συνεχίζεται έως σήμερα και προστρέχω στις γνώσεις του, καθώς μεγάλο μέρος του πληθυσμού στον νομό μας δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο δήμος σας είναι κατεξοχήν αγροτικός, με την πλειοψηφία των κατοίκων του να παράγουν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, θεωρώ τον Γιάννη ως τον πλέον ενδεδειγμένο για δήμαρχο Τυρνάβου».

Ωστόσο, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη λειτουργία του δήμου την επόμενη μέρα λόγω του «Κλεισθένη». Όπως είπε «ήλπιζα ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον “Κλεισθένη” και την απλή αναλογική που ναρκοθετεί τη διοίκηση των δήμων και των περιφερειών. Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ έχει δεσμευτεί για την κατάργηση της απλής αναλογικής. Και πάλι καλή επιτυχία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ