ΒΡΑΒΕΙΟ eTwinning 2019 – 2020 ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου είναι ένα από τα 69 σχολεία σε όλη την Ελλάδα κι ένα από τα 1004 πανευρωπαϊκά σχολεία που τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2019-2020. Αρχικά με τα έργα eTwinning που υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί Μπάκου Καλλιόπη, Μιχμίζου Δέσποινα, Νατσιούλη Μαρία, Κολοβού Στέλλα, Γώγου Βίβιαν με τους μαθητές, τριες του σχολείου πήραν

Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας και στη συνέχεια το σχολείο προτάθηκε για Σχολείο eTwinning οπότε και βραβεύτηκε.

Ως σχολείο eTwinning θεωρείται παράδειγμα για όλα τα άλλα σχολεία διότι χρησιμοποιεί καινοτόμες και δημιουργικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις και προωθεί ψηφιακές πρακτικές με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα η ομάδα eTwinning έγραψε:

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας έχει απονεμηθεί με το eTwinning School Label 2019-2020 και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα από την ομάδα του eTwinning στο σχολείο σας!

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στην πύλη eTwinning.net αυτή την εβδομάδα και σε άλλα κανάλια ειδήσεων του eTwinning και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τι έπεται:

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με υπερηφάνεια το eTwinning School Label στην ιστοσελίδα του σχολείου σας.
  • Σύντομα, θα σας στείλουμε ένα πακέτο που περιέχει ορισμένα υλικά eTwinning και φυσικά την πινακίδα του σχολείου eTwinning.
  • Θα κληθείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των σχολείων του eTwinning και στις διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα σχολεία eTwinning.

Συγχαρητήρια για το γεγονός ότι είστε παράδειγμα για όλα τα άλλα σχολεία: βασιζόμαστε στην αφοσίωσή σας και τη δέσμευσή σας να προωθήσετε το eTwinning και τις αξίες του, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από την αποστολή των σχολείων του eTwinning.

“Congratulations! Your school has been awarded with the eTwinning School Label 2019-2020 and this is a great achievement by the eTwinning team in your school!
The official announcement will be made on the eTwinning.net Portal this week and on other eTwinning and European Commission’s news channels.

What’s next

  • You can proudly use the eTwinning School Label (here attached) on your school’s website.
  • Shortly, we will send you a package containing some eTwinning materials and of course the eTwinning School plaque.
  • You will be invited to participate in the eTwinning Schools’ Group and in the various activities dedicated to eTwinning Schools.

Congratulations again for being an example for all the other schools: we count on your dedication and commitment to promote eTwinning and its values, which are represented by the eTwinning Schools’ mission”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ