Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών” δήμου Τυρνάβου

“Ω καιροί, ω ήθη”. Ο βολευτής -δολοφόνος της φέτας , που δεν έχει βάλει ούτε ένα ένσημο εργασίας , αλλά κάνει συνεχώς και αδιαλείπτως μεγάλους υποκριτικούς  σταυρούς μίλησε  , για να υποδείξει στους Τυρναβίτες ποιον πρέπει να ψηφίσουν ως δήμαρχο.

Αντί να ντρέπεται για την ταφόπλακα που έβαλε στον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας , υπερασπιζόμενος την κατάπτυστη συμφωνία CETA , το παίζει γκουρού της πολιτικής και παροτρύνει , ως ντίλερ , τον κόσμο του Τυρνάβου να ακολουθήσει τις δικές του προτιμήσεις, προφανώς για να ικανοποιήσει τα δικά του πολιτικά συμφέροντα , έτσι ώστε να μην μείνει άνεργος μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πλανάται,  όμως , πλάνην οικτράν. Οι δημότες και ιδία κρίση έχουν και ξέρουν τι θα ψηφίσουν , χωρίς να χρειάζονται πολιτικό  πάτρωνα  ή υποβολέα . Έχουν οι δημότες ιδία αντίληψη των πραγμάτων,  γνωρίζοντας από την εμπειρία τους ποιοι αγωνίστηκαν χρόνια ολόκληρα για το καλό του τόπου τους και ποιοι ήταν κυριολεκτικά άφαντοι και ανίδεοι των δημοτικών πραγμάτων . Ξέρουν οι Τυρναβίτες ποιον πρέπει να εμπιστευθούν και ποιον πρέπει να απορρίψουν , γιατί μπορούν να σταθμίσουν πρόσωπα και πράγματα , χωρίς να χρειάζονται  “τουρκόφρονες ινστρούκτορες ” , οι οποίοι έχουν ως μοναδική τους μέριμνα και φροντίδα την προσωπική τους  “βόλεψη”.

Εξάλλου , ο ίδιος ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απεχθάνεται τη λογική του εισοδισμού των κατ’ επάγγελμα βολευτών , καθώς ένα πεζοδρόμιο , μια παιδική χαρά , ένα πάρκο ή μια καθαρή Πλατεία δεν χρειάζονται τις υποδείξεις ενός βολευτή, για να γίνουν.Εκείνο που χρειάζεται η Τ.Α είναι το μεράκι,  η αγωνιστικότητα , η ανιδιοτέλεια  και η αφοσίωση  των αυτοδιοικητικών  στο  καλό της τοπικής κοινωνίας που ορκίστηκαν να υπηρετούν.

Πράγματα , δηλαδή , που ένας εξυπνάκιας βολευτής δεν μπορεί να καταλάβει. Καλά θα κάνει , λοιπόν , να σιωπά , για να μην εξοργίζει με την υποτιμητική του συμπεριφορά τους πολίτες , οι οποίοι δεν ανέχονται όσους επιδιώκουν να τους καπελώνουν μέσα στα δικά τους χωράφια.

Ο αδούλευτος βολευτής ας κοιτάξει τη δική του βολή και ας αφήσει τους Τυρναβίτες να επιλέξουν μόνοι  το πολιτικό τους μέλλον.Ας μην θεωρεί τους δημότες πρόβατα που χρειάζονται τσοπάνη,  γιατί έτσι θυμίζει σε όλους τον βρόμικο ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση της φέτας και αυτό δεν τον συμφέρει καθόλου.Ο νοών νοείτω, κύριε βολευτή της φακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ