ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 7ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη Γωνιά Ανακύκλωσης στη Νεάπολη επισκέφθηκαν την Τρίτη 19 Μαρτίου οι μαθητές  της Α’ τάξης του 7ου Λυκείου  Λάρισας. Στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημέρωσαν τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς για τον τρόπο λειτουργίας μιας Γωνιάς Ανακύκλωσης και για τα οφέλη της χωριστής διαλογής των ανακυκλώσιμων υλικών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των νεαρών μαθητών, η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συνεχίζει να δέχεται αιτήματα των δημοτικών σχολείων για συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού της εκστρατείας Lets Do It και του εκπαιδευτικού προγράμματος Νοιάζομαι και Δρω. Κατά τη διάρκεια της δράσης οι μαθητές θα συλλέγουν ανακυκλώσιμα υλικά σε χωριστά ρεύματα τα οποία θα τα μεταφέρουν στη Γωνιά Ανακύκλωσης όπου και θα ξεναγηθούν από τους υπεύθυνους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής οι διευθύνσεις των σχολείων μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εναλλακτικής Διαχείρισης και Πράσινων Σημείων του Δήμου Λαρισαίων στα τηλέφωνα:

2410-680222, κα Ελένη Χαυτίκη

2410-680229, κα Σωτηρία Βόγια

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ