ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΒΡΟΜΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στο πόδι κυριολεκτικά είναι οι κάτοικοι μιας ολόκληρης γειτονιάς στον Αμπελώνα εξαιτίας κάποιου ασυνείδητου συνδημότη τους και προφανώς γείτονα ο οποίος παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα για να παραμείνει καθαρός ο περιβάλλον χώρος εξακολουθεί να πετά απορρίμματα σε χώρο που έχει πολλάκις καθαριστεί και φραχτεί από το δήμο.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος αδιαφορεί για τους γύρω του και επίτηδες θέλοντας να προκαλέσει πετά τα απορρίμματα, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αμπελώνα Γ. Κουτσοδήμο είναι θέμα ημερών να εντοπιστεί ώστε να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

“Σαν δημοτική αρχή κάναμε ότι είναι δυνατόν για να παραμένει καθαρό το εν λόγω σημείο. Μάλιστα μοιράσαμε στο σύνολο σχεδόν των σπιτιών της γειτονιάς ατομικούς κάδους απορριμμάτων ώστε να μην πετάει κανένας σκουπίδια σε οικόπεδα και κοινόχρηστους χώρους. Δυστυχώς κάποιος επιμένει να συμπεριφέρεται τριτοκοσμικά, αδιαφορώντας για τους γύρω του. Πιστεύω ότι είναι καθήκον και της γειτονιάς να προστατέψει την περιοχή εμποδίζοντας τον ασυνείδητο να βρομίζει”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσοδήμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ