ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ “ΕΥ ΖΗΝ” ΣΤΟ ΖΡΕΝΙΑΝΙΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Με 2 χρυσά και μία 5η θέση έκλεισε η αυλαία για τον Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ” στο Διεθνές πρωτάθλημα, “9th Zrenjanin Open 2019” στο εντυπωσιακό κλειστό γυμναστήριο “Crystal Hall” στην πόλη Zrenjanin της Σερβίας, με την συμμετοχή 640 αθλητών και αθλητριών από 11 χώρες.

Οι αθλητές του συλλόγου “ΕΥ ΖΗΝ”  ως πρωταθλητές για το 2018 για την Β. Ελλάδα, επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.).

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, συνέχισαν την παράδοση των θετικών εμφανίσεων και τις συγκομιδής μεταλλίων σε διεθνή πρωταθλήματα.

Με την συμμετοχή 3 αθλητών απέσπασαν 2 χρυσά μετάλλια και ένα πλασάρισμα στην 5η θέση.

Αναλυτικά:

Χρυσά μετάλλια:

1) Πονηρός Ιωάννης του Γεωργίου κατηγορία  Εφήβων -51 κιλά.

2) Τσακνάκης Γεώργιος του Νικολάου κατηγορία  Παμπαίδων -41 κιλά.

Και 5η θέση Χαδούλης Χρήστος του Ιωάννη κατ. Παίδων -37 κιλά.

Μεγάλη τιμή και χαρά για τον Σύλλογο Αμπελώνα, η απόφαση της (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) για την επιλογή να πλαισιώσει την αποστολή ως προπονητής της επίλεκτης ομάδας, ο δάσκαλος του συλλόγου “ΕΥΖΗΝ” ο Κος Ντόβας Χαράλαμπος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. κυριάρχησε κατακτώντας την 1η θέση σε όλες της κατηγορίες (Junior’s – Cadets – kid’s) και στην γενική κατάταξη.

Το Δ.Σ. και η Πρόεδρος κ. Γκαγκανιάρα  Κωνσταντίνα συγχαίρει τους διακριθέντες  αθλητές και φυσικά τους προπονητές Κο Ντόβα  Χαράλαμπο και Λάκη Μιχάλη, για τις διαρκείς και συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας.!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ