Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΕΣΥ

Η Προϊσταμένη του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Λάρισας κ. Μαρία Θ. Παπαδοπούλου, επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο και συζήτησαν τα προβλήματα λειτουργίας της νέας υπηρεσίας. Το ΚΕΣΥ διαδέχθηκε ως υπηρεσία το ΚΕΔΔΥ και επιπλέον έχει συγχωνεύσει τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ),

τα Γραφεία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑΣΕΠ) καθώς και τους Συμβουλευτικούς Σταθμούς Νέων (ΣΣΝ). Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, οι λειτουργικές απαιτήσεις της υπηρεσίας (χώροι, τηλεφωνικές γραμμές) για την εξυπηρέτηση 378 σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας είναι αυξημένες.

Μετά από ευδόκιμη συνεργασία  με τον Περιφερειάρχη αλλά και με τον Διευθυντή Οικονομικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μιχαλέ Ιωάννη,  υπήρξε η διαβεβαίωση προς την Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Λάρισας, ότι η Περιφέρεια θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για εξεύρεση λύσεων στα σοβαρά ζητήματα της νέας υπηρεσίας διευρυμένων αρμοδιοτήτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ