ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΜΠΙΖΙΩΤΑ- ΚΟΥΡΔΗ

Ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών δήμου Τυρνάβου για την προσχώρησή της

Τα  “γυναικεία πανιά” της Δράσης Πολιτών  φουσκώνουν  διαρκώς .Έτσι , και  η   αμπελωνίτισσα    Κλεονίκη Μπιζιώτα – Κουρδή συμφώνησε με τον επικεφαλής, κ. Στέλιο Ροντούλη  , να συνδράμει την εκλογική προσπάθεια της Παράταξης στον Αμπελώνα.

Λόγω του γεγονότος , ο κ. Ροντούλης προχώρησε σε δηλώσεις : ” Η συμμετοχή της Κλεονίκης σηματοδοτεί πολλά πράγματα και γι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Νέοι άνθρωποι , που ζουν και δημιουργούν στον τόπο μας , που έχουν φτιάξει την οικογένειά τους στον τόπο μας , προσέρχονται μαζικά στη Δράση Πολιτών και με συγκινητική ανιδιοτέλεια προσφέρουν την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Η Κλεονίκη είναι μια πανέξυπνη νέα μητέρα , η οποία χαίρει μεγάλης εκτίμησης και συμπάθειας στην τοπική κοινωνία .Λόγω των πανεπιστημιακών της προσόντων , θέλει να αφοσιωθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα του Περιβάλλοντος,  πράγμα που μας ικανοποιεί απολύτως,  διότι ο τομέας αυτός κατέχει κομβική βαρύτητα στις προτεραιότητες της Δράσης Πολιτών, ιδιαίτερα μάλιστα στην περιοχή του Αμπελώνα με τα πολλά πάρκα και το ενισχυμένο πράσινο.Την καλωσορίζω, με την πεποίθηση ότι τα προσόντα της και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς, που την διακατέχει , θα εκτιμηθούν δεόντως από τους συμπολίτες της “.

Δήλωση έγινε και από την κ. Μπιζιώτα- Κουρδή: “Πιστεύω βαθιά ότι η εκλογή του Στέλιου Ροντούλη στη θέση του δημάρχου θα πυροδοτήσει μια επαναστατική αλλαγή στον δήμο του Τυρνάβου . Μια αλλαγή που θα αφήσει το αποτύπωμά της στον τόπο μας για πολλά χρόνια. Αξίζει , λοιπόν , να εργαστούμε όλοι για την εκλογική επικράτηση της Δράσης Πολιτών,  με την πεποίθηση ότι ουσιαστικά βοηθάμε τις οικογένειες και τα παιδιά μας να ζήσουν σε έναν καλύτερο Δήμο , που θα ικανοποιεί τις βιοτικές τους ανάγκες και τις πνευματικές τους ανησυχίες. Αξίζει να αγωνιστούμε για μια τέτοια προοπτική , που θα βγάλει τον Δήμο μας από το σημερινό του τέλμα.Τα παιδιά μας το αξίζουν, εμείς το αξίζουμε “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ