ΧΩΡΙΣ ΑΕΛ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Το προ 3ετίας φιλικό της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στη Νίκη Βόλου, το οποίο στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια, συμπλοκές, καταστροφές, τραυματισμούς και συλλήψεις αναβίωσε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου δικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό τρεις οπαδοί της ΑΕΛ, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια.

Το δικαστήριο επέβαλλε ποινή απαγόρευσης προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων για τρία χρόνια στους τρεις οπαδούς της ΑΕΛ 28, 31 και 26 ετών, κατοίκους Λάρισας και Τρικάλων, για επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 22 Αυγούστου του 2015, ενώ στους αγώνες έδρας της ομάδας τους θα πρέπει να μένουν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων για 20 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ίδια απόφαση οι οπαδοί για τρία χρόνια όταν παίζει η ΑΕΛ θα παρουσιάζονται στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας τους, δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, κατά τη διάρκεια του και δύο ώρες μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως πρωτόδικα στο εδώλιο του κατηγορουμένου είχαν καθίσει τέσσερα άτομα με τους τρεις από αυτούς να καταδικάζονται σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών για βιαιοπραγία και επικίνδυνη σωματική βλάβη για συμμετοχή σε επεισόδια και με τον τελευταίο να καταδικάζεται σε οκτώ μήνες.

Χθες οι δικαστές αποφάσισαν να μειώσουν την ποινή των τριών από 20 σε 8 μήνες με αναστολή και για τον τέταρτο να παύσει η δίωξη του υπό όρους, ενώ μετέτρεψαν την  κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βιαιοπραγία από κοινού και έπαυσαν την κατηγορία της βιαιοπραγίας με την οποία βαρύνονταν.

Ειρήνη Παπουτσή

Με πληροφορίες από Magnesianews

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ