ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Η ΝΔ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ

Γνωστές της θέσεις για την παιδεία χωρίς να έχει να προσθέσει κάτι νεώτερο εμφανίστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κεραμέως στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας του κόμματος.

Η κ. Κεραμέως που βρέθηκε στη Λάρισα ενόψει της παρουσίασης του προγράμματος της ΝΔ για την Παιδεία, που έγινε το απόγευμα, σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι η ΝΔ θα καταργήσει το άσυλο στα Πανεπιστήμια, το οποίο πλέον δεν χρειάζεται αφού «στους χώρους των σχολών βρίσκουν καταφύγιο εγκληματίες».

Επίσης επικεντρώθηκε στο γνωστό τρίπτυχο «παιδεία με αξιοκρατία, αξιολόγηση, αριστεία» και έστρεψε τα πυρά της στην κυβέρνηση αναφέροντας πως το κόμμα της θα καταψηφίσει το σχέδιο Γαβρόγλου και υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ προτείνει σημαντικές τομές τις οποίες χρειάζεται σήμερα η εκπαίδευση, δίνοντας έμφαση στην προσχολική ηλικία, τα ξενόγλωσσα προγράμματα στα Πανεπιστήμια, όπως και στην ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Το πρωί η κ. Κεραμέως επισκέφθηκε το 39ο ΔΣ της Λάρισας παρακολουθώντας σχολική γιορτή για την 25η Μαρτίου και συνομιλώντας με τους εκπαιδευτικούς, ενώ ακολούθως συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Το απόγευμα υπήρξαν επαφές με φορείς της εκπαίδευσης, ενώ την εκδήλωση-παρουσίαση του προγράμματος Παιδείας συντόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος και προλόγισε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ν.Δ., Βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές του νομού Μάξιμος Χαρακόπουλος και Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ