ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», στο πλαίσιο του διαλόγου της με φορείς και συλλόγους της πόλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις εκτός Λάρισας

των πολιτών, αλλά και για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των υπεραστικών μεταφορών.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας αναφέρθηκαν στη συνεργασία του φορέα με την κ.Καραλαριώτου, τονίζοντας ότι σε όσα ζητήματα είχαν ανακύψει, είτε αναφορικά με τον κλάδο, είτε αναφορικά με άλλα ζητήματα, είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία της κ. Καραλαριώτου, από τη θέση της ως Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, ενώ επισήμαναν τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας, με εκατέρωθεν προτάσεις, παρεμβάσεις και με βάση την καλή διάθεση που υπάρχει ούτως ή άλλως, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και το συμφέρον των Λαρισαίων επιβατών.

Από την πλευρά της η υποψήφια δήμαρχος σημείωσε ότι η δημοτική παράταξη «Λάρισα Μπροστά» θα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, σε όσα ζητήματα προκύπτουν και χρειάζονται τη συνδρομή του Δήμου Λαρισαίων, με στόχο να μη δημιουργείται κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις των Λαρισαίων πολιτών.

«Αυτό που προέχει και είναι το πλέον σημαντικό είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας να συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες αλλά και να τις βελτιώσει, σε συνεργασία μαζί μας, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Βασική αρχή του συνδυασμού μας «Λάρισα Μπροστά» είναι η διαρκής επαφή και συνεργασία με όλους τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της πόλης μας και στο πλαίσιο του οράματός μας για την ανάδειξη της Λάρισας ως τουριστικού προορισμού, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, θα επιτελέσει σημαντικό έργο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης των Λαρισαίων πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας» υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.

Στη συνάντηση μετείχαν από την πλευρά της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ο πρόεδρος, Βασίλης Μανδηλάς, ο διευθύνων σύμβουλος, Ευάγγελος Δαμαλάς, ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Γούπος, ο αναπληρωτής δ.σ. Κωνσταντίνος Καϊσόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος Ευάγγελος Καραγιάννης, ενώ την κ.Καραλαριώτου συνόδευαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» Απόστολος Παπαπαρίσης, Χρήστος Αγορίτσας και Δημήτρης Κουτσογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ