Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Τάσου Tσιαπλέ

Με κάθε ευκαιρία το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) και τα στελέχη του, «ξιφουλκούν» κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως πρέπει να ηττηθεί παντού. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται ότι το ΠΑΣΟΚ ανήκει στο αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν που ευθύνεται για την κατάντια του λαού. Όμως κανένα πρόβλημα δεν έχουν αυτοί οι άσπονδοι «εχθροί» να συνεργάζονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στους περισσότερους δήμους

της Θεσσαλίας.

Και πώς να έχουν, αφού η αντιπαράθεσή τους αφορά στο ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και όχι πώς θα μπεί τέλος σ’ αυτήν, μιας και το μεγάλο κεφάλαιο και οι δυο υπηρετούν.

Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες και ΕΒΕ, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, πρέπει στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές, να τους γυρίσουν την πλάτη, όπως και στην Ν.Δ και στην ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Τώρα με ψήφο στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και σε όλους τους Δήμους, για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων, απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα, σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, στο αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο της περιφερειακής και τοπικής διοίκησης, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για να ανοίξει ο δρόμος για μια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη υπέρ του λαού.   

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com