ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ανακοίνωση της παράταξης “Ανυπότακτη Θεσσαλία”

Η επανάσταση του 1821, ο εθνικοαπελευθερωτικός και συγχρόνως λαϊκός κοινωνικός αγώνας ενάντια στον οθωμανικό ζυγό και στους εγχώριους κοτσαμπάσηδες, συμπεριλαμβάνονται στις πιο φωτεινές στιγμές της ιστορίας μας και αποτελούν μια πολύτιμη και επίκαιρη παρακαταθήκη για τον λαό μας και τις επόμενες γενιές.

Παρόλα αυτά ο αγώνας παραμένει ανεκπλήρωτος κυρίως γιατί οι «προύχοντες» και οι «κοτζαμπάσηδες» επιστρέφουν συνεχώς  κάθε φορά σε κάθε εποχή με νέους πάτρωνες.

Ο ελληνικός λαός μάτωσε από τις ξένες επεμβάσεις και την ληστρική συμπεριφορά των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ευρωπης και των ΗΠΑ, τις οποίες διευκόλυνε σχεδόν πάντα ως συνεργαζόμενη η ελληνική και πολιτική Ελίτ.

Όμως, ο αγώνας για το δίκιο, την αξιοπρέπεια και τη λαϊκή κυριαρχία για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο μας είναι μονόδρομος.

Η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός, ως συγκρότηση που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών, αποτελεί το κατεξοχήν πλαίσιο δράσης για εμάς τους Ανυπότακτους Θεσσαλούς.

Κόντρα στο ευρωπαϊκό σχέδιο της χρεοκοπίας μας προς όφελος του Ευρωπαϊκού Καπιταλισμού, στήνουμε το δικό μας μετερίζι στον αγώνα στρεφόμενοι κατά των τοπικών ελιτ που υπηρετούν τον συγκεκριμένο προσανατολισμό

Η «Ανυπότακτη» καλεί, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους της Θεσσαλίας, να κάνουν δική τους υπόθεση την εκλογική αποδοκιμασία των Μνημονιακών και των ευρωπαϊστών στην Θεσσαλία και να συνδέσουν την Περιφέρεια με τους μεγάλους ενωτικούς ταξικούς λαϊκούς αγώνες για την κοινωνική χειραφέτηση και απελευθέρωση, σε όλη την Ελλάδα.

Ανυπότακτη Θεσσαλία – Για τον λαό και τον τόπο μας

anipotaxtithessalia@gmail.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ