ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αλεξανδρή που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του ο Αμπελωνιακός επικράτησε στα Φάρσαλα του Αχιλλέα με 1-2, παίρνοντας ένα μεγάλο «διπλό» για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ.

Πιο ουσιαστικοί οι παίκτες του Κ. Μαντζιώκα εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες του Αχιλλέα και προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 24’ ο Μεσημέρης μπήκε στην περιοχή και «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Αλεξανδρή που νίκησε τον Καρακώστα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να απαντήσει ωστόσο οι προσπάθειες του Γαγάρα δεν βρήκαν στόχο και στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός χτύπησε και πάλι, αφού στο 68’ ο Αλεξανδρής εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, πήρε τη μπάλα, πρόλαβε και τον Καρακώστα και σημείωσε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ενώ το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 76’ με δυνατό σουτ του Παπακωνσταντίνου, με τον Αμπελωνιακό να πανηγυρίζει τη νίκη αλλά και το μοναδικό «διπλό» της αγωνιστικής!

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Παπακωνσταντίνου, Ζησόπουλος (89′ Καναββός), Γκαραβέλης, Σαμαράς (70′ Κούμρια), Κομισόπουλος, Ζιώγας, Ταστεμερίδης, Τσούλης, Γαγάρας, Κατσανάκης.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης (90′ Χότζα), Γούτος, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Μεσημέρης, Καραλής (76′ Κατσής), Χατζούλης, Βούκιας (72′ Κόκκινος), Αλεξανδρής (87′ Αλατάς), Αλεξόπουλος.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ