ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε στη Λάρισα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, ενώ πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης από μαθητές, συλλόγους και τμήματα των ενόπλων δυνάμεων.

Χωρίς κυβερνητική εκπροσώπηση η παρέλαση της Λάρισας, κάτι που επισημάνθηκε στις δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ (Μ. Χαρακόπουλος-Χρ. Κέλλας), ενώ το χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε μεταξύ άλλων και μηχανοκίνητο τμήμα του στρατού που έκανε την εμφάνισή του μετά από πολλά χρόνια στην παρέλαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας από μικρή μερίδα πολιτών που διαδήλωσαν με πανό την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών.

Νωρίτερα και παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών τελέστηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλίου, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την Αγγ. Χατζηαβραάμ, Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Λάρισας, για να ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, οργανώσεις, φορείς και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ