ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΕΡ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΜΑΡΙ

Την φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι με συνεργάτες του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε».

Στην συνάντηση, ο Διευθυντής και μαέστρος της φιλαρμονικής κ. Θέμης Σαμαντζής ξενάγησε στο χώρο της φιλαρμονικής τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην ιστορία της φιλαρμονικής, στην εξέλιξή της και το έργο που επιτελεί. Επίσης αναφέρθηκε στους μελλοντικούς στόχους της φιλαρμονικής, επισημαίνοντας πως για να επιτευχθούν αυτοί, κρίνεται αναγκαία η στήριξη της φιλαρμονικής και των εκτελεστών της σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Αμάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκτελεστών, κ. Νικόλαο Ζαχαρακούλη αλλά και εκτελεστές της φιλαρμονικής, οι οποίοι επεσήμαναν τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Αμάρι συνεχάρη Διευθυντή, Πρόεδρο και εκτελεστές για την προσφορά τους και τις προσωπικές θυσίες τους όλα αυτά τα χρόνια, εξελίσσοντας την φιλαρμονική, φθάνοντάς την σε επίπεδο διοργάνωσης Πανελληνίου Συνεδρίου, ενώ τόνισε πως η στήριξη της φιλαρμονικής θεωρείται δεδομένη καθώς μέσω των δυνατοτήτων που έχει αυτή, ο Δήμος Τυρνάβου μπορεί να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό του.

Τέλος ο κ. Αμάρι συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των εκτελεστών, μιας νέας στολής για την φιλαρμονική, αντάξιας της ιστορίας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ