ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξελίξεις σχετικά με τη μελέτη για το 4ο ΕΠΑΛ Λάρισας

«Τρέχουν» οι εξελίξεις αναφορικά με τη μετεγκατάσταση του 4ου ΕΠΑΛ, καθώς όπως ενημέρωσε το σώμα ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Χρ. Αγορίτσα, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και θα έρθει άμεσα προς ψήφιση σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εξάλλου στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΔΣ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης ανακοίνωσε και τη δημιουργία πλατείας στη συνοικία του Ιπποκράτη, απαντώντας έτσι σε πάγιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της περιοχής, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας και δεύτερης πλατείας στην ίδια συνοικία.

Κάτοικοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και σύλλογοι γονέων παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση υπογραμμίζοντας πως «το έργο που περιμένουν πάνω από 30 χρόνια αποτελεί κριτήριο ψήφου», ενώ κατέθεσαν σχετικό ψήφισμα όπου ζητούν ακόμη παιδική χαρά και δημιουργία πολιτιστικού κέντρου.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε για τη συμφωνία που επήλθε με τους ιδιοκτήτες του χώρου για παραχώρησή του στο δήμο, με κόστος κτήσης 1 εκ. ευρώ περίπου, για τη δημιουργία πλατείας, σημειώνοντας πως κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες και για τη δημιουργία παιδικής χαράς.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ