ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο το απόγευμα της Τετάρτης στα εγκαίνια του θεματικού πάρκου για τοι μυθικό ήρωα Ηρακλή στον Πολυχώρο Θεσσαλία, που βρίσκεται στο 3ο χλμ Λάρισας – Τυρνάβου, στη Γιάννουλη, καθώς τοπικές αρχές, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου έδωσαν δυναμικό παρών στην τελετή, με το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο να κάνει τον αγιασμό.

Το project του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, με στόχο την προώθηση δράσεων για την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, την προβολή των επιχειρήσεων, αλλά και κάθε μορφής πολιτιστικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας αγκαλιάστηκε από τους Λαρισαίους και όχι μόνο, ενώ αμέσως μετά τα εγκαίνια έγινε και η παρουσίαση του Θεματικού Πάρκου-Μουσείου «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

“Με το θεματικό πάρκο «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή» γίνεται η αρχή, ενώ θα ακολουθήσουν σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με την Tεχνόπολη στο Γκάζι, καθώς και με τη Samsung”, σημείωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους του θεματικού πάρκου, με τους παριστάμενους να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό αλλά και την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη του project.

Ε.Π.

φωτο larisanew.gr

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ