ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ !

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Ελασσόνας του ΚΚΕ

Συνεχίζοντας να προκαλεί με τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, η δημοτική αρχή Ελασσόνας προσκάλεσε τους εκπροσώπους της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης και στην εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπως είχε κάνει και σε άλλες εθνικές επετείους και τοπικές εορταστικές εκδηλώσεις.

Καταδικάζουμε την ανοχή της δημοτικής αρχής, που αντικειμενικά έχει στόχο να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις των εργαζομένων την παρουσία της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ. Σιγοντάρουν το βασικό επιχείρημα της ΧΑ ότι είναι απλά ένα άλλο κόμμα.

Αποδεικνύεται ότι ο δήμαρχος Ελασσόνας και η διοίκηση του δήμου όχι μόνο ανέχονται, αλλά και ενισχύουν τους φασίστες προσδίδοντάς τους “θεσμικό” και “επίσημο ρόλο”. Τους παραχωρήθηκε μια ακόμη ευκαιρία για ξέπλυμα. Η πολιτική αυτή στάση, δηλαδή της ανοχής ή της αφωνίας μπροστά στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη δράση των φασιστών.

Οι φασίστες, οι υπόδικοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αυτοί που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες δεν έχουν καμία θέση στη γειτονιά μας.

Είναι ανεπιθύμητοι!

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Να τους απομονώσουμε σε κάθε χώρο εργασίας, στα σχολεία, σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Είναι αυτοί που χύνουν δηλητήριο για κάθε οργανωμένο και συλλογικό αγώνα των εργαζομένων και του λαού και την ίδια στιγμή δεν προλαβαίνουν να κάνουν Ερωτήσεις στη Βουλή για τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές. Είναι αυτοί που με ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές στηρίζουν τις πολεμικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς στην προσφυγιά.

Στις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας η καλύτερη απάντηση στο φασισμό είναι να ενισχυθούν σε ποσοστά τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που στηρίζεται από το ΚΚΕ σε δήμους και Περιφέρειες. Να συντρίψουμε και εκλογικά τα φασιστικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε όποιον δεν ανέχεται τους φασίστες να ψηφίσει ΚΚΕ και “Λαϊκή Συσπείρωση” σε δήμους και Περιφέρειες. Μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ μπορεί να δώσει αποφασιστικό χτύπημα στο φασισμό, στην ακροδεξιά, γκρεμίζοντας τη Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση. Ενισχύουμε το ΚΚΕ παντού, τη “Λαϊκή Συσπείρωση” σε δήμους και Περιφέρειες!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ